Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Ο ΣΥΡΙΖΑ από «Θεό» έριξε στο πυρ το εξώτερον τον Othmar Karas

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Ο ΣΥΡΙΖΑ από «Θεό» έριξε στο πυρ το εξώτερον τον Othmar Karas
Για έλλειψη ξεκάθαρων θέσεων κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Othmar Karas, αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Δεκέμβριο διαπίστωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε στόχους ούτε προτάσεις.
Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «από εκεί που ήταν σεβαστός και "Θεός", ξαφνικά όταν είδαν ότι δεν τους βολεύουν αυτά που λεει τον έριξαν στον πυρ το εξώτερον», για να προσθέσει ότι της ίδιας μεταχείρισης έτυχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κάνοντας πάλι λόγο «για ΣΥΡΙΖΑ α λα καρτ».
Ο κ. Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις, διερωτώμενος «θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο ευρώ» και πρόσθεσε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν πού στοχεύουν.
Πρόσθεσε δε, «πώς θα αλλάξουν την Ευρώπη με μούγκα στη στρούγκα; Η πολιτική σκηνή χρειάζεται σοβαρότητα και θέσεις», τόνισε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ακόμη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «σφάζονται» με αφορμή την σκληρή κριτική που άσκησε η Αριστερή Πλατφόρμα στους κ. Δραγασάκη, Σταθάκη και Μηλιό, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνες “νέες ιδέες” του ΣΥΡΙΖΑ που καταστρατηγούν τις θέσεις του συνεδρίου».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι η Μαύρη Βίβλος που ανέφερε δεν είναι θέσεις και επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της «για να μιλήσουν μετά μαζί μας, να αντιπαρατεθούμε, αλλά με συγκεκριμένες θέσεις».
Ερωτηθείς σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τα κοινοτικά προγράμματα για τους ανέργους και αν «μυρίζουν» εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές, για να προσθέσει ότι «η κυβέρνηση έχει πολύ έργο να κάνει... Πρέπει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, είμαστε στο τελευταίο στάδιο» σχολίασε.
Μάλιστα, σχετικά με τις προβλέψεις του οίκου J.P. Morgan, ότι βλέπει εκλογές στη χώρα το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του έτους, σχολίασε ότι θα διαψευστεί, όπως και όταν προέβλεψε χρεοκοπία της Ελλάδας.
Τέλος, ερωτηθείς για την προοπτική μείωσης του κόστους του φυσικού αερίου,έκανε λόγο για θετικές ενδείξεις μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vl. Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης