Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες αποκαλύψεις από τον Δημήτρη Κάντα για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών – «Αφού πήρα εγώ, θα… πήραν και οι ανώτεροί μου»

Νέες αποκαλύψεις από τον Δημήτρη Κάντα για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών – «Αφού πήρα εγώ, θα… πήραν και οι ανώτεροί μου»
Παραδέχθηκε πως έλαβε έμβασμα 750 χιλ. ευρώ από την Wegmann
Τους Δημήτρη Παπαχρήστο και Όλαφ Έσλερ «δίνει» στις εισαγγελικές αρχές ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας, αναφορικά με τη σύμβαση προμήθειας των αυτοκινούμενων πυροβόλων.
Κατά τη σημερινή του απολογία ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς, ο Αντώνης Κάντας παραδέχθηκε πως έλαβε έμβασμα αξίας 750.000 ευρώ από τον εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας Wegmann, Δημήτρη Παπαχρήστο.
Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Δ. Παπαχρήστος έκανε λόγο για έμβασμα 950.000 ευρώ.
Παράλληλα, ο Αντώνης Κάντας γνωστοποίησε στους ανακριτές τις λεπτομέρειες από τη συνάντησή του με τους Δ. Παπαχρήστο και Όλαφ Έσλερ, o oποίος διατελεί αντιπρόεδρος της γερμανικής εταιρείας.
Εξαιτίας της εμπλοκής του, ο Γερμανός επιχειρηματίας έχει κληθεί σε απολογία από τις δικαστικές αρχές.
Παράλληλα, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών, ερωτηθείς σχετικά με ενδεχόμενες δωροδοκίες ανωτέρων, έδωσε την εξής απάντηση: «αφού πήρα εγώ θα πήραν και οι πιο πάνω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης