Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος (βουλευτής ΝΔ) - Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα θα αποκαλυφθεί όλο αυτό το "βρώμικο κατασκεύασμα" εις βάρος μου

Γιακουμάτος (βουλευτής ΝΔ) - Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα θα αποκαλυφθεί όλο αυτό το
Για προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη που έχει στόχο τον ίδιο, ως πολιτικό πρόσωπο, κάνει λόγο ο κ. Γιακουμάτος σχετικά με την δίωξη της συζύγου του και του αδελφού του
Με μία εκτενή ανακοίνωση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουματός, προσπάθησε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού για φορολογικές παραβάσεις.
Ειδικότερα ο κ. Γιακουμάτος κάνει λόγο για προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη που έχει στόχο τον ίδιο, ως πολιτικό πρόσωπο.
Μάλιστα υποστηρίζει ότι «ο έλεγχος δεν περιορίστηκε απλώς στα οικονομικά και άλλα στοιχεία  της επιχείρησης, αλλά επεκτάθηκε και στην εξέταση  στη ΓΑΔΑ περίπου 40 ανθρώπων, που μέχρι τότε ουδέποτε είχαν περάσει το κατώφλι της Αστυνομίας,  σαν να επρόκειτο να  δώσουν κατάθεση για το μεγαλύτερο  οικονομικό έγκλημα του αιώνα».
«Οι συνήγοροι της  οικογενείας μου διαθέτουν μαρτυρίες ότι στους ανθρώπους αυτούς ασκήθηκαν έντονες πιέσεις, να τους εκμαιεύσουν καταθέσεις, που  με στοχοποιούσαν» προσθέτει ο βουλευτής.
Ο κ. Γιακουμάτος τονίζει ότι όλα τα περιουσιακά του στοιχεία είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα.
«Μπήκα στη πολιτική με 4 σπίτια ιδιοκτησίας μου και σήμερα βρίσκομαι με ένα σπίτι, υποθηκευμένο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι το 2032» επισημαίνει.
Τέλος υπογραμμίζει ότι  ο χρόνος θα δείξει τον «ιθύνοντα νου» της επιχείρησης ενώ μόλις ολοκληρωθεί  η έρευνα τότε θα αποκαλυφθεί όλο αυτό το βρώμικο κατασκεύασμα".


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης