Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ) - Η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ για να ελέγχει τη Δημοκρατία

Καμμένος (ΑΝΕΛ) - Η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ για να ελέγχει τη Δημοκρατία
"Ως θέμα Δημοκρατίας πρέπει να δούμε την ΕΡΤ" υποστήριξε ο κ. Καμμένος σε συνάντηση του με τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ
Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε συνάντηση του με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών σωματείων των δημοσιογράφων, της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.
Στη συνάντηση με αντικείμενο τις εξελίξεις στην κρατική ραδιοτηλεόραση μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν να στηρίζουν «το εμπάργκο απέναντι σε αυτό το μόρφωμα ρουσφετιού που έχει φτιάξει η κυβέρνηση κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση και το δημόσιο ραδιόφωνό όχι για οικονομικούς λόγους - διότι η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα και προσέφερε στον εθνικό προϋπολογισμό - αλλά προκειμένου να ελεγχθεί η πληροφόρηση, να ελεγχθεί ουσιαστικά η Δημοκρατία».
«Είναι σημαντικό να δούμε την ΕΡΤ, όχι ως μια υπόθεση διεκδίκησης κάποιων εργαζομένων που πετάχτηκαν στο δρόμο παράνομα και αντισυνταγματικά, αλλά ως θέμα Δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Καμμένος μετά τη συνάντηση.
Εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή του στους «εργαζόμενους στην ΕΡΤ3, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, όσους ακόμη κρατούν ζωντανή τη φωνή και την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης και του δημόσιου ραδιοφώνου».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης