Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) εναντίον ΣΥΡΙΖΑ – «Είστε υποκριτές - Αυτά που προτείνατε πριν από 3 μήνες σήμερα τα καταψηφίζετε»

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) εναντίον ΣΥΡΙΖΑ – «Είστε υποκριτές - Αυτά που προτείνατε πριν από 3 μήνες σήμερα τα καταψηφίζετε»
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει και ότι «πετάει ο γάιδαρος» για να πάρει ψήφους" κατήγγειλε ο υπουργός Υγείας
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιάδης κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την νέα μορφή του ΕΟΠΥΥ.
Μάλιστα κατήγγελλε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άθλια επίδειξη παλαιοκoμματισμού προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους.
Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθησαν στην συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής είπε «Είστε υποκριτές. Αυτά που προτείνατε πριν από 3 μήνες σήμερα τα καταψηφίζετε. Ο αρχηγός σας είχε το θράσος χθες να πει να τα καταψηφίσετε. Όπου βλέπετε ψήφους στρέφεστε να τους αρπάξτε. Αυτός είναι ο ριζοσπαστισμός σας».
Σύμφωνα με το protothema.gr o κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ντροπή για και πρόσθεσε: «Ήρθατε να ανατρέψετε το πρόγραμμά σας για να πάρετε 5 ψήφους. Ντροπή σας. Σας έχουμε πάρει είδηση. Να ξέρετε ότι οι πολιτικαντισμοί μας έφεραν στην χρεοκοπία. Προσπαθείτε να ικανοποιήσετε όποιον χτυπά την πόρτα του κόμματό σας. Πετάει ο γάιδαρος να σας πει και εσείς θα συμφωνήσετε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης