Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες για Eurogroup – "Στο ίδιο έργο θεατές με την τρόικα να ζητάει νέα μέτρα και τη συγκυβέρνηση δήθεν να αντιστέκεται"

Ανεξάρτητοι Έλληνες για Eurogroup –
"Πυρά" κατά της κυβέρνησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τα θέματα στην οικονομία, την απασχόληση και την παιδεία.
Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup υποστήριξε ότι είμαστε «στο ίδιο έργο θεατές με «λαγό» τον Dijsselbloem, την τρόικα να ζητά νέα μέτρα και τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δήθεν να αντιστέκεται πριν πει το τελικό ναι σε όλα».
Από την πλευρά του τομεάρχης Απασχόλησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης κάλεσε τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση «να μην εγκρίνει το νέο Κανονισμό Ασφάλισης και Παροχών του ΕΤΕΑ», καθώς - όπως υποστήριξε - «με αυτόν τον κανονισμό ενοποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις των παροχών, καταργώντας τα καταστατικά που ίσχυαν μέχρι σήμερα στα επικουρικά ταμεία που ενσωματώθηκαν στο ΕΤΕΑ».
Σύμφωνα με τον κ.Χαϊκάλη, αυτό θα επιφέρει «περαιτέρω μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις από 16% μέχρι και 45%, οι οποίες πλέον θα διαμορφώνονται σε ετήσια βάση με ρήτρα μηδενικού ελλείμματος».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης