Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Πάγκαλος - Έντονη κριτική στους «58» - Οικοδομή με τα ίδια υλικά δεν γίνεται

Θ. Πάγκαλος -  Έντονη κριτική στους «58» - Οικοδομή με τα ίδια υλικά δεν γίνεται
Όταν δεν υπάρχει Αριστερά, πώς θα συγκροτηθεί Κεντροαριστερά, διερωτήθηκε ο Θ. Πάγκαλος
Έντονη κριτική στην Κίνηση των 58 άσκησε με δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, διερωτώμενος πώς μπορεί να συγκροτηθεί Κεντροαριστερά όταν δεν υπάρχει Αριστερά, για να συμπληρώσει ότι δεν μπορεί να επικρατήσει ως νεωτερική λύση από τη στιγμή που στο εσωτερικό των «58» υπάρχουν παλαιά κομματικά στελέχη.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οικοδομή με τα ίδια υλικά δεν γίνεται».
Ειδικότερα, σημείωσε ότι «αν είναι Ν.Δ., συνεχίζει ως Ν.Δ., αναλαμβάνοντας το βάρος να είναι Ν.Δ. Αν είναι ΠΑΣΟΚ, το ίδιο. Αλλά νέα λύση με τα παλαιά υλικά, οικοδομή με τα ίδια υλικά, δεν γίνεται», τόνισε.
«Μπορεί να λέει "Δημοκρατική Συμπαράταξη Καθηγητών Πανεπιστημίου" και από κάτω ΠΑΣΟΚ; Αν το δεχθούν αυτό, εγώ δεν το ψηφίζω αυτό. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Μπορεί να μην ψηφίσω τίποτα στην κάλπη. Αλλά δεν το ψηφίζω αυτό. Δεν το στηρίζω. ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναγκαστώ να ψηφίσω, με βαριά καρδιά, αλλά αυτό δεν το ψηφίζω, διότι και η γελοιοποίηση έχει όρια», πρόσθεσε.
Παράλληλα,
Κληθείς να σχολιάσει το θέματης διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος, εξαπέλυσε πυρά κατά της τρόικας, τονίζοντας ότι «η τρόικα λέει να μην έχουμε γάλα. Είναι αλήτες! Ήμουν 19 χρόνια στις κοινοτικές υποθέσεις. Είναι αλήτες, όργανα των συμφερόντων που εκπροσωπούν μέσα στα γενικότερα πλαίσια μιας οικονομικής και πολιτικής λογικής», σημείωσε.
Πρόσθεσε δε, ότι στόχος τους είναι «να κλείσουν την ελάχιστη αυτή και απαραίτητη κτηνοτροφία στην Ελλάδα, για να μην έχουμε γάλα και να παίρνουμε από την Ολλανδία».
Μάλιστα, επισήμανε ότιη κυβέρνηση «πρέπει να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι» και να μην κάνει «ό,τι πει η τρόικα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης