Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ- Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Swoboda

ΔΗΜΑΡ- Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Swoboda
"Ενόχληση προκάλεσε το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές στηρίζουν, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Σοσιαλιστικής Ομάδας Hannes Swoboda, όλα τα ψηφοδέλτια με σοσιαλιστικό πρόσημο" τονίζει η ΔΗΜΑΡ
Σε έντονο ύφος απαντάει η ΔΗΜΑΡ στις δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για τις ευρωεκλογές και επιβεβαιώνει την πρόθεση του κ. Φώτη Κουβέλη να εξασφαλίσει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος προκειμένου να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή.
Η ΔΗΜΑΡ εντοπίζει εκνευρισμό στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καθώς όπως αναφέρει προκάλεσε  «ενόχληση το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές στηρίζουν, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Σοσιαλιστικής Ομάδας Hannes Swoboda, όλα τα ψηφοδέλτια με σοσιαλιστικό πρόσημο».
«Το ποιος δικαιούται να τοποθετείται στο όνομα των σοσιαλιστικών ιδεών δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας. Προκύπτει από τις πολιτικές που ακολουθεί, επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ πραγματοποιώντας ευθεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές που ακολουθεί εντός της κυβέρνησης.

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης