Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες ο Eυάγγελος Μεϊμαράκης- Συναντήθηκε με τον Manuel Barroso

Στις Βρυξέλλες ο Eυάγγελος Μεϊμαράκης- Συναντήθηκε με τον Manuel Barroso
Ο Barroso αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην πορεία της Ελλάδας και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες πολίτες, η ελληνική Κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων
Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης προκειμένου να εγκαινιάσει την κοινοβουλευτική διάσταση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Manuel Barroso.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Βουλής το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε στον κ. Βarroso να δοθεί μεγαλύτερος ρόλος στα Εθνικά Κοινοβούλια.
Από την πλευρά του, ο κ. Barroso, αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην πορεία της Ελλάδας και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες πολίτες, η ελληνική Κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε ότι «είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Barroso με πολύ θετικά αποτελέσματα τόσο για την Προεδρία όσο και για την ίδια την Ελλάδα».
«Ο κ. Barroso αναγνώρισε για μια ακόμη φορά τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχουν κάνει οι Έλληνες πολίτες και εξέφρασε τη διαπίστωση πως αυτές αποδίδουν καρπούς» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον κ. Μπαρόζο προήδρευσε σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου υπήρξε επί χρόνια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Αντικείμενο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ήταν η Τραπεζική Ένωση, η απασχόληση αλλά και διάφορα άλλα κοινωνικά θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης