Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέος γύρος απολογιών για τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά προγράμματα

Νέος γύρος απολογιών για τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά προγράμματα
Στον ανακριτή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Στον ανακριτή διαφθοράς, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, πρόκειται να απολογηθεί σήμερα ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Σωτήρης Εμμανουήλ εμπλέκεται σε διακίνηση παράνομων χρημάτων που φέρεται να φθάνουν τα 17 εκατ. ευρώ.
Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Μπέλτσιος, ο οποίος και αυτός συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα.
Και οι δύο, οι οοπίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, κατηγορούνται για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Την ίδια στιγμή, αναφέρεται ότι ο Π.Ευσταθίου, στον οποίο αποδίδεται και η αποκάλυψη σημαντικών στοιχείων και προσώπων που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο, προτίθεται να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για το εάν ο κ.Ευσταθίου πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι μετά την έφεση υπέρ του Νόμου που άσκησε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος δεν πρέπει να προφυλακιστεί.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης