Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος- Η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει συμπλήρωμα ούτε της κυβέρνησης, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ

Θ. Θεοχαρόπουλος- Η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει συμπλήρωμα ούτε της κυβέρνησης, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ
O νεοεκλεγείς γραμματέας της ΔΗΜΑΡ βάζει τέλος στα σενάρια περί διαφόρων συνεργασίων του κόμματος
Αφήνοντας αιχμές τόσο κατά του κυβερνώντος κόμματος όσο και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευση, ο νεοεκλεγείς γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ «δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα ούτε μιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, που ασκείται από την κυβέρνηση, αλλά ούτε μιας λαϊκίστικης και ανεύθυνης αριστεράς».
Ο νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στην απόφαση, που ελήφθη στο συνέδριο του κόμματος, να μην υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, τονίζει: «Η μη αποδοχή της πρότασης να συμπλεύσουμε με το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου πόλου δεν προκύπτει από μια λογική περιχαράκωσης, αλλά από τα πολιτικά χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει αυτή η πολιτική συμπαράταξη».
«Θα προχωρήσουμε στην πολιτική συμπαράταξης στον προοδευτικό πόλο, όπου η Δημοκρατική Αριστερά όχι μόνο δεν ρευστοποιείται αλλά ενδυναμώνεται με την ενίσχυση των σχέσεων με συμμάχους και το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία. Σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχουν εκ των προτέρων αποκλεισμοί ούτε βέβαια εκ των προτέρων συμμετοχές» επισημαίνει σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ τονίζει ακόμη ότι «αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι αλλαγή των πολιτικών και από τα δύο μεγάλα κόμματα.».


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης