Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ)- Επείγουσα η έρευνα για τις δικογραφίες κατά κυβερνητικών προσώπων

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ)- Επείγουσα η έρευνα για τις δικογραφίες κατά κυβερνητικών προσώπων
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ιδιότυπη ασυλία» και «κεκτημένη ατιμωρησία» κυβερνητικών προσώπων
Επιτακτική και επείγουσα χαρακτήρισε την έρευνα για τις ποινικές δικογραφίες κατά κυβερνητικών προσώπων οι οποίες «αραχνιάζουν στα συρτάρια της Νομοθετικής Υπηρεσίας» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Όπως σημείωσε, οι δικογραφίες αυτές αφορούν αδικήματα σε βάρος του Δημοσίου και κατά του πολιτεύματος, ενώ έκανε λόγο για «ιδιότυπη ασυλία» και «κεκτημένη ατιμωρησία» που φτάνει μέχρι την επιβράβευση με τις ανώτερες κυβερνητικές θέσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι στις εκκρεμείς δικογραφίες συμπεριλαμβάνεται η δικογραφία των οικονομικών εισαγγελέων για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, όπου καταγράφονται ευθύνες όχι μόνο της τότε κυβέρνησης, αλλά και της ΤτΕ και του διοικητή της.  
Αναφερόμενη στο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου περί μη παραγραφής των ποινικών αδικημάτων που αποδίδονται στον Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι εκτίθενται οι «σεναριολογούντες εντεταλμένοι αρθρογράφοι συγκροτημάτων που επί μήνες προετοίμαζαν επικοινωνιακά την παραγραφή, υπαινισσόμενοι μάλιστα ότι διέθεταν εκ των έσω πληροφορίες και πληροφοριοδότες».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης