Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού η υπόθεση του Τ.Τ.

ΣΥΡΙΖΑ - Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού η υπόθεση του Τ.Τ.
Απαιτεί την άμεση και εις βάθος εξέταση, όχι μόνο της υπόθεσης του Τ.Τ., αλλά και των εκθέσεων ελέγχου του ΤΧΣ για τις συστημικές τράπεζες
Κορυφή του παγόβουνου στο σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού χαρακτηριζει την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας την άμεση και εις βάθος εξέτασή της.
αποτελεί, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ειδικότερα, κάνει λόγο για «σάπιο καθεστώς διαπλοκής του δικομματισμού και των εκπροσώπων του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα», σημειώνοντας ότι η υπόθεση «δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα δάνεια όλων των τραπεζών και τη ζημιά που έχει προκληθεί εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».
Παράλληλα, απαιτεί την άμεση και ειςβάθος εξέταση «τόσο της υπόθεσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση, όσο και των εκθέσεων ελέγχου των επιτρόπων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τις συστημικές τράπεζες».
«Ο ελληνικός λαός απαιτεί εξηγήσεις και δεν θα ανεχτεί να παίζονται άλλο βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του για να πλουτίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.», επισημαίνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης