Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Παρίσι τη Δευτέρα ο Ευ. Βενιζέλος- Στο επίκεντρο των συναντήσεων οι πολιτικές προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας

Στο Παρίσι τη Δευτέρα ο Ευ. Βενιζέλος- Στο επίκεντρο των συναντήσεων οι πολιτικές προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας
Την Τριτη θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρία των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών – Άμυνας της Γαλλικής Γερουσίας, όπου θα παρουσιάσει και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας.
Επίσκεψη στο Παρίσι θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο της προώθησης των διμερών σχέσεων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρόκειται να συναντηθεί με τον γάλλο ομόλογό του, Λοράν Φαμπιούς.
Οι δύο άνδρες, πέρα από θέματα διμερών σχέσεων, θα συζητηθούν ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής, με έμφαση στις πολιτικές προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, η ευρωπαϊκή προοπτική των δυτικών Βαλκανίων, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σε ανατολική Μεσόγειο, Μ. Ανατολή και Β. Αφρική.  
Την Τρίτη ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρία των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών – Άμυνας της Γαλλικής Γερουσίας, παρουσία μελών της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γαλλίας, όπου θα παρουσιάσει και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης