Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Πιθανόν να έχουμε εθνικές εκλογές εντός του 2014

tags :
Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Πιθανόν να έχουμε εθνικές εκλογές εντός του 2014
Εάν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση, η κοινωνία θα εκραγεί


Την άποψη ότι είναι πιθανό εντός του 2014 να διεξαχθούν και εθνικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ.Κουβέλης, τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες η σημερινή κατάσταση, η κοινωνία θα εκραγεί.
«Στη χρονιά που ξεκίνησε οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι πυκνές. Θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα ασκηθεί η δημοσιονομική προσαρμογή στη χώρα μας. Οι εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο είναι ένας σημαντικός σταθμός. Πιθανολογώ, ότι μέσα στο 2014 είναι δυνατόν να έχουμε και εθνικές εκλογές», τόνισε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο Real Fm.
«Η παρούσα κυβέρνηση, αν θα εξασφαλίσει την παραμονή της ή όχι θα εξαρτηθεί από την πολιτική που θα ασκήσει από εδώ και πέρα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση είναι βέβαιο ότι η κοινωνία θα εκραγεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης, ο οποίος αναφερόμενος στις εσωτερικές εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ είπε ότι «στο 2ο τακτικό μας συνέδριο, οι σύνεδροι πήραν τις αποφάσεις τους και αυτές εκφράζουν την πλειονότητα των μελών του κόμματος».
Αναφερόμενος στην απουσία του από την τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, ο κ.Κουβέλης την απέδωσε σε ανειλημμένες υποχρεώσεις που είχε εκτός Αττικής, σημειώνοντας πως με δήλωση του χαιρέτισε την ελληνική προεδρία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης