Τελευταία Νέα
Πολιτική

KKE- "Oυσιαστική συμφωνία ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τους στόχους και τις επιλογές της Ε.Ε"

KKE-
Eπίθεση ΚΚΕ κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπαράθεση σχετικά με την ελληνική προεδρία
Επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αντιπαράθεση γύρω από την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πίσω από τις «οξυμένες φραστικές λογομαχίες προεκλογικού χαρακτήρα» βρίσκεται η ουσιαστική συμφωνία τους με τους στόχους και τις στρατηγικές επιλογές της Ε.Ε., τις οποίες «τα δύο κόμματα έχουν στηρίξει και προωθούν».
Η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, να μην παραστεί στην αποψινή τελετή για την επίσημη έναρξη της ελληνικής προεδρίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση αυτή ελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στη συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και συνδέεται με την αναβολή της επίσκεψης της ευρωπαϊκής «επιτροπής - ελέγχου» για τα πεπραγμένα της τρόικας.
Ενισχυτικά, λένε στην Κουμουνδούρου, λειτουργεί και η χθεσινή απόφαση του κ. Σαμαρά και του κ. Δένδια, να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης