Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω
Όταν η πεθερά μου έλαβε την επιδότηση δεν είχαμε συγγενέψει, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το σπίτι στην Ικαρία
Τον ισχυρισμό ότι η πεθερά του έλαβε την επιδότηση για το σπίτι στην Ικαρία πριν συγγενέψουν διατύπωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «επρεπε η πεθερά μου να γνωρίζει το 2003 ότι θα κάνει εμένα γαμπρό το 2004; Αυτό είναι το νόμιμο και ηθικό που με κατηγορούν;» και απείλησε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ισχυρά εκδοτικά συμφέροντα θέλουν να τον πλήξουν, κατονομάζοντας μάλιστα του εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη, τονίζοντας ότι «Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω, και ας με κάψουν ζωντανό [...] ούτε θα κάνω συμβιβασμό για τίποτα».
Ερωτηθείς σχετικά με το αν έχουν κοπεί αποδείξεις που να αποδεικνύουν ότι το σπίτι στην Ικαρία χρησιμοποιούνταν ως κατάλυμα προς ενοικίαση, ισχυρίστηκε ότι η πεθερά του εξέδωσε εκατοντάδες αποδείξεις, ενώ για την απόδειξη που της εχει κόψει ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε φιλοξενήσει στον ξενώνα δημοσιογράφους κατά τη θητεία του ως υφυπουργού Ναυτιλίας, για τις εκδηλώσεις της Ικαριάδας, πληρώνοντας τα έξοδα από την τσέπη του, επειδή δεν ήθελε να τα χρεώσει το υπουργείο.
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα με τις επιδοτήσεις που έλαβαν πολιτικά πρόσωπα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τόνισε ότι στην Ελλάδα της κρίσης, ο πολιτικός δεν πρέπει να είναι απλώς νόμιμος, αλλά οι πράξεις του να είναι ηθικές «από κάθε οπτική γωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης