Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη (υπ.Υγείας) – Καμμένου (ΑΝΕΛ)

Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη (υπ.Υγείας) – Καμμένου (ΑΝΕΛ)
Με αφορμή την επιδότηση σε σπίτι της οικογένειας Καμμένου στην Ικαρία


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένου με αφορμή την υπόθεση της επιδότησης του σπιτιού του κ.Καμμένου στην Ικαρία.
Ύστερα από τις χθεσινές δηλώσεις του κ.Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για «φασιστοειδή του Σαμαρά», τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στην επιδότηση που φέρεται να έλαβε η πεθερά του κ. Καμμένου προκειμένου να ανοίξει ξενώνα, διερωτήθηκε αν « ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
Ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι υπάρχει μία «παλιά αντιδικία» με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., «από τότε που ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε προδότες όσους ψηφίζουν μνημόνια. Ο κ. Καμμένος με κατηγορεί επί χρόνια στους πάντες», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.
Αναφερόμενος στην προειδοποίηση του κ. Καμμένου ότι θα απαντήσει με μηνύσεις ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην το κάνει. Εγώ προσωπικά, αν το θέμα έρθει στη Βουλή, θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου. Όμως θα συμβούλευα τον κύριο Καμμένο να μην συνεχίσει διότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης