Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης- "Δεν έχω καμία κόντρα με το ΠΑΣΟΚ"

Αδ. Γεωργιάδης-
«Το ΠΑΣΟΚ είναι κυβερνητικός μας εταίρος και τους ευχαριστώ για τη στήριξη που δίνει στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης
«Δεν έχω απολύτως καμία κόντρα με το ΠΑΣΟΚ και δε θέλω να έχω» ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, σχετικά με το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης με αφορμή το μέτρο του είσπραξης των 25 ευρώ για νοσηλεία.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι  «το ΠΑΣΟΚ είναι κυβερνητικός μας εταίρος και τους ευχαριστώ για τη στήριξη που δίνει στην κυβέρνηση».
Ο υπουργός επανέλαβε ότι πρόκειται περί ψηφισμένου νόμου, ο οποίος όμως δεν προέβλεπε καμία απολύτως εξαίρεση, αλλά ήταν ένα μέτρο που αυτόματα θα λειτουργούσε από την 1/1/14, οριζόντια και καθολικά και θα έπρεπε να βαρύνει τους πάντες.
«Με δική μας απόφαση, μετά από διαπραγμάτευση με την τρόικα, προχωρήσαμε σε εξαιρέσεις από το καθολικό μέτρο», υπογράμμισε ο υπουργός, εξηγώντας ότι εξαιρούνται από την καταβολή των 25 ευρώ οι χρονίως πάσχοντες, οι άποροι, οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% κ.λπ.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης