Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την κεντρική αγορά του Ρέντη επισκέφτηκε ο Κ. Χατζηδάκης (ΥΠΑΝ)

Την κεντρική αγορά του Ρέντη επισκέφτηκε ο Κ. Χατζηδάκης (ΥΠΑΝ)
Ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του ΟΚΑΑ με το «Χαόγελο του Παιδιού»
Την κεντρική αγορά της Αθήνας στον Αγ. Ι. Ρέντη επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, όπου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας του ΟΚΑΑ με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο υπουργός ανέφερε για τη συνεργασία ότι δεν αφορά μόνο την εορταστική περίοδο αλλά θα εφαρμόζεται σε μόνιμη βάση.
Σχετικά με το περιεχόμενο της συνεργασίας ανέφερε ότι θα συνίσταται στην δωρεάν παραχώρηση μια σύγχρονης αποθήκης, επιφάνειας 270 τετραγωνικών η οποία θα αξιοποιηθεί ως κεντρική αποθήκη της Οργάνωση, στον οποίο θα καταλήγουν οι δωρεές από όλη την Ελλάδα, από ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, όπως και από τον ίδιο τον Οργανισμό της Κεντρικής Αγοράς προς το Χαμόγελο του Παιδιού.
Από την μεριά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θ. Σκορδάς επισήμανε ότι οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας και των γύρω περιοχών αγκαλιάζουν καθημερινά την πρωτοβουλία  για τη λειτουργία της Αγοράς του Καταναλωτή, αφού βλέπουν σε αυτή μια ακόμα στήριξη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.
Ακόμη διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει να εφαρμόζει μια πολιτική που στηρίζει τον καταναλωτή και οδηγεί σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης