Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναστασιάδης (πρόεδρος Κύπρου) – Όχι σε διάλογο για το Κυπριακό που θα οδηγήσει σε περιπέτειες

Αναστασιάδης (πρόεδρος Κύπρου) – Όχι σε διάλογο για το Κυπριακό που θα οδηγήσει σε περιπέτειες
"Χωρίς την προσφορά της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, δεν θα υπήρχε η σημερινή Κυπριακή Δημοκρατία"



Την πρόθεση του να μην εισέλθει σε διάλογο για το Κυπριακό που θα οδηγήσει σε περιπέτειες εξέφρασε ο πρόεδρος της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδης, μιλώντας στους στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).
Ο κ.Αναστασιάδης αφού σημείωσε ότι επιθυμεί ο διάλογος να αρχίσει με τις βασικές εκείνες αρχές που διέπουν κάθε κράτος μέλος του ΟΗΕ και της ΕΕ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Κυπριακού λαού για την απεριόριστη και μεγάλη προσφορά της ΕΛΔΥΚ «στη διατήρηση και τη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της κυπριακής Δημοκρατίας».
«Χωρίς την προσφορά της ΕΛΔΥΚ, δεν θα υπήρχε η σημερινή Κυπριακή Δημοκρατία. Πλείστοι τόσοι από τους συνάδελφους σας έδωσαν αίμα και άφησαν τα οστά τους για να είναι η Κυπριακή Δημοκρατία σήμερα ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Αναστασιάδης.
«Είναι ακριβώς αυτή την ανεξαρτησία και την κυριαρχία που επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε μέσα από το νέο διάλογο που επιθυμούμε διακαώς να αρχίσει το συντομότερο», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης