Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (προέδρος Βουλής) - "Εύλογο το αίτημα του Τσίπρα για από κοινού συνάντηση με τους συντάκτες της έκθεσης για την τρόικα"

Μεϊμαράκης (προέδρος Βουλής) -
Έχει συζητηθεί ήδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Στην επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας εύλογο το αίτημα του να συμμετέχουν όλα τα μέλη των αρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και όχι μόνο τα Προεδρεία, στην συνάντηση με τους συνεισηγητές της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικας.
Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη το αίτημα του κ. Τσίπρα έχει ήδη συζητηθεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να προσδιοριστεί από κοινού η διαδικασία της συνάντησης, και να απαντηθούν ουσιαστικά όλα τα ερωτήματα τα οποία υπάρχουν και θέτουν οι Έλληνες πολίτες
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας και Λεμ Χοάνγκ Νγκοκ, θα συναντηθούν στις 9 Ιανουαρίου με το Προεδρείο της Βουλής, καθώς και με τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης