Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Νέες αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά
Συνεχίζεται και σήμερα η απολογία του Αντώνη Κάντα


Νέα πρόσωπα και στοιχεία φέρεται πως έχει στη διάθεση του ο ανακριτής διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλής, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των παράνομων πληρωμών από τα εξοπλιστικά προγράμματα, κατόπιν της απολογίας του αναπληρωτή Διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα.
Ο κ.Κάντας, πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ύστερα από ένταλμα του ανακριτή για το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκε σε τράπεζα της Σιγκαπούρης, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση της προμήθειας των υποβρυχίων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο κ.Κάντας θα συνεχίσει και σήμερα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την απολογία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Κάντας έδωσε στον ανακριτή στοιχεία για οκτώ νέες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, από τις οποίες όπως φέρεται να είπε, δωροδοκήθηκε.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο κ.Κάντας έδωσε την πλήρη κίνηση τριών λογαριασμών του, μέσω των οποίων διακινούνταν οι μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι ανοίγει το δρόμο για να αποκαλυφθούν ποια άλλα στελέχη του υπουργείου Άμυνας δωροδοκήθηκαν ενώ έδωσε στοιχεία με «ονοματεπώνυμα» για εμπλεκόμενους που είχαν το ρόλο του μεσάζοντα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης