Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Μ. Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπή

Επίθεση Μ. Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπή
Πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖα να δημιουργήσει τριγμούς στην κυβέρνηση καταγγέλει ο Μάκης Βορίδης
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, με αφορμή την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.
Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι  καταθέτει την πρόταση με πολιτική στόχευση να δημιουργήσει πολιτικούς τριγμούς στη λειτουργία της κυβέρνησης.
Ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει αρκετά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολύ περισσότερο και πολύ καλύτερα γιατί αυτό δεν φτάνει.
Όπως είπε στην ομιλία του στη Βουλή, «η πρόταση υποτίθεται ότι κατατίθεται για να εξετάσει ένα μείζον θέμα. Αν δεν έχουμε αρκετά στοιχεία υπάρχει εκτροπή της συζητήσεως» και υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν το κοινοβούλιο να εξετάσει τον εαυτό του και αναρωτήθηκε: «Οπότε τι ακριβώς θέλετε να εξετασθεί;»
«Δεν νομίζω ότι θίγονται σοβαρά ζητήματα με την πρόταση αυτή και θα πρέπει να τα δούμε …το ερώτημα είναι για κάθε μεγάλο ζήτημα ή κάθε ανώμαλη εξέλιξη μιας ενοχικής σχέσεως η λύση είναι η πρόταση εξεταστικής επιτροπής;» αναρωτήθηκε.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης