Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέο αντάρτικο από "γαλάζιους" βουλευτές - Αντιδρούν στο ν/σ για τους πλειστηριασμούς - Βαρύ κλίμα για Χατζηδάκη

Νέο αντάρτικο από

Νέα συνάντηση με τους βουλευτές της ΝΔ θα έχει στις 17:30 ο υπουργός Ανάπτυξης
Πιέσεις για νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς ασκούν κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Οι "γαλάζιοι" βουλευτές ενημερώθηκα για τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ωστόσο δεν έδειξαν να ικανοποιούνται και ασκούν πιέσεις για νέες αλλαγές στο παρά ένα της κατάθεσης του νομοσχεδίου.
Υπενθυμίζεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη να έχει κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς.
Ενδεικτικό του τεταμένου κλίματος είναι το γεγονός πως η πρώτη διαβούλευση - συνάντηση για τους πλειστηριασμούς, μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του κ. Χατζηδάκη, σταμάτησε, προκειμένου να επαναληφθεί στις 17:30 το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης (μεσημεριανής) συνάντησης, μίλησαν 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πέντε από αυτούς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους. Ανάμεσά τους, η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιώργος Καρασμάνης, ο Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Διονύσης Σταμενίτης.
Ο υπουργός κατά την παρουσίαση της πρότασης ανέφερε ότι είναι πολύ καλή για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Από την πλευρά τους οι βουλευτές του διεμήνυσαν πως αφού η πρόταση είναι καλή, να αφήσουν ως έχει την ισχύουσα διάταξη.
Στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, ο υπουργός θα παρουσιάσει στους βουλευτές διευκρινιστικές εξηγήσεις επί του νομοσχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης