Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ- Το σχέδιο αναδιάρθρωσης οδηγεί σε άμεση συρρίκνωση των ΕΑΣ και ομηρία των εργαζομένων

ΚΚΕ- Το σχέδιο αναδιάρθρωσης οδηγεί σε άμεση συρρίκνωση των ΕΑΣ και ομηρία των εργαζομένων
Για επιβάρυνση του ελληνικού λαού από την υποχρεωτική εισαγωγή οπλικών συστημάτων κάνει λόγο του ΚΚΕ
Το προωθούμενο σχέδιο, που εμφανίζεται ως επιτυχημένη σκληρή διαπραγμάτευση, οδηγεί στην άμεση συρρίκνωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και σε ομηρία όσων εργαζόμενων απομείνουν με τη νέα αναδιάρθρωση μετά από 18 μήνες, καταγγέλλει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.
Παράλληλα τονίζει ότι η δραστική συρρίκνωση των ΕΑΣ αυξάνει την ανάγκη εισαγωγών οπλικών συστημάτων και τελικά επιβαρύνει τον ελληνικό λαό.
Το ΚΚΕ στην ανακοίνωση του επισημαίνει ότι πρόκειται για κατευθύνσεις που εκφράζουν την ανάγκη των μονοπωλιακών ομίλων της ΕΕ για μεγαλύτερες αγορές και για επιτάχυνση της συγκέντρωσης, στο πλαίσιο της ενιαίας αμυντικής βιομηχανίας που προωθείται και γι’ αυτό οι προτάσεις, όπως του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για ισχυρή εγχώρια αμυντική βιομηχανία μέσα στα πλαίσια της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της εξουσίας των μονοπωλίων είναι εκτός από αφελείς και ουτοπικές, πλήρως αποπροσανατολιστικές για το λαό.
Τέλος καταλήγει ότι συλλογικά οι εργαζόμενοι πρέπει να παλέψουν για να μην κλείσει κανένα εργοστάσιο, να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος των ΕΑΣ, να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την ΕΕ.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης