Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Κεδίκογλου: Περιθωριακά κόμματα στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα στην Ε.Ε.

Σ. Κεδίκογλου: Περιθωριακά κόμματα στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα στην Ε.Ε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να δώσει «ξεκάθαρες» απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα
Δριμεία επίθεση κατά  του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει στον ελληνικό λαό ξεκάθαρες απαντήσεις για την στήριξη του ως  υποψήφιου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν από περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης, καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει «αν αληθεύει ή όχι, ότι τον υποστηρίζουν δύο εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που αναγνωρίζονται από τον ίδιο και τους περιθωριακούς ‘συμμάχους’ του, ως κόμματα της κατεχόμενης ‘Βορείου Κύπρου’».
Διερωτήθηκε επίσης εάν «αληθεύει ότι ο κ. Τσίπρας θα αγωνιστεί -όπως εξουσιοδοτήθηκε- για την ανεμπόδιστη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και την κατάργηση της FRONTEX;» και αν «είναι αλήθεια ή όχι, ότι ο κ. Τσίπρας συνεργάζεται με τους ‘πολιτικούς απογόνους’ του Τσαουσέσκου και άλλα αμιγώς κομμουνιστικά και σταλινικά κόμματα-απολιθώματα με ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις όπως της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας,  Μολδαβίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Φινλανδίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Σαν Μαρίνο, Σλοβακίας, Βοημίας – Μοραβίας».
Μάλιστα συνεχίζει διερωτώμενος εάν αληθεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε για την έξοδο της χώρας μας (και κάθε ευρωπαϊκού κράτους) από το ΝΑΤΟ και ποιος τελικά θα είναι σύμμαχος της Ε.Ε. κατά τον κ. Τσίπρα, αν τελικά εναντιωθεί (όπως εξουσιοδοτήθηκε) και με τις ΗΠΑ και κατέληξε ότι οι Έλληνες περιμένουν ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι «κρυφές ατζέντες».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης