Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την στενή σχέση Μιχαλολιάκου- Πατέλη

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την στενή σχέση Μιχαλολιάκου- Πατέλη
Oλόκληρο αρχείο αφιερωμένο στον  "πυρηνάρχη" της οργάνωσης της Νίκαιας, Γ. Πατέλη, βρέθηκε στον υπολογιστή του Ν. Μιχαλολιάκου
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την στενή σχέση Μιχαλολιάκου- Πατέλη
Οι αρχές εντόπισαν ένα στοιχείο «φωτιά» στον υπολογιστή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο ενδεχομένως να μπορεί να αξιοποιηθεί από τις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υλικό που εστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες περιλαμβάνεται μια φωτογραφία του Γιώργου Πατέλη αλλά και ολόκληρο αρχείο αφιερωμένο στον  "πυρηνάρχη" της οργάνωσης της Νίκαιας, που αποτελεί κεντρικό πρόσωπο μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι η φωτογραφία και το εν λόγω  αρχείο, που βρέθηκαν στον υπολογιστή του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής απεικονίζει την γνωριμία του Νίκου Μιχαλολιάκουμε τον Γιώργο Πατέλη.

N. Mιχαλολιάκος: «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί..»

Παράλληλα οι δικαστικές αρχές θα ζητήσουν απαντήσεις για τις δηλώσεις και τα βίντεο που περιλαμβάνονται στο φάκελο που εστάλη στις ανακρίτριες και δείχνουν την άποψη των μελών της Χρυσής Αυγής για το δημοκρατικό πολίτευμα, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, δεδομένου ότι ήδη έχει εκφραστεί άποψη από τους προηγούμενους ανακριτές περί τυχόν ενδείξεων προπαρασκευαστικών πράξεων κατάλυσης του πολιτεύματος.
Ενδεικτικό είναι το βίντεο που δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να διακηρύσσει :«Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα…».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης