Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα η επίσημη κεντρική εκδήλωση της πρωτοβουλίας των «58»

Σήμερα η επίσημη κεντρική εκδήλωση της πρωτοβουλίας των «58»
To παρών αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος
Τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς εντείνει η πρώτη ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιεί η «Κίνηση των 58» στις 7 το απόγευμα στο Ακροπόλ.
Η εκδήλωση με θέμα «Για την προοδευτική ανασυγκρότηση της Ελλάδας - Για τη δημοκρατική αλλαγή της Ευρώπης, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την ενοποίηση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Στην εκδήλωση  θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι όμκως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Παρών αναμένεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ από το χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς αναμένεται να παραβρεθεί ο ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ. Βούλγαρης και θα γίνουν παρεμβάσεις από τους Παρασκευά Αυγερινό, Γ. Μπέζο, Πασχ. Αγανίδη και την Χαριτίνη Καρακωστάκη.
Ενδεικτικό, πάντως, της σημασίας που δίνεται και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την πρωτοβουλία των «58» είναι το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Hannes Swoboda και ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, Martin Schulz, θα απευθύνουν χαιρετισμό με μαγνητοσκοπημένα μηνύματα.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης