Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Αν κριτήριο μας ήταν η αποφυγή του εκλογικού κόστους τότε η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρώ

ΠΑΣΟΚ: Αν κριτήριο μας ήταν η αποφυγή του εκλογικού κόστους τότε η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρώ
Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται υποδείξεις από "όψιμους φιλομνημονιακούς"
Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Real News» με τίτλο «Απασφάλισε ο Βενιζέλος».
Στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει: «Αν είναι να πέσουμε, καλύτερα να συμβεί γιατί πήγαμε κόντρα στην τρόικα, παρά να μας ρίξουν οι βουλευτές».
Στην απάντησή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως εάν κριτήριο του προέδρου του ήταν «η δημοσκοπική προστασία του κόμματος και η αποφυγή του εκλογικού κόστους, δεν θα υπήρχε σήμερα μία Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Σε ό,τι αφορά το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και των ομαδικών απολύσεων, στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται πως το ΠΑΣΟΚ «κινείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που διέπει την κυβέρνηση συνεργασίας και των σχετικών ταυτόσημων δηλώσεων του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης».
Επίσης, μεταξύ άλλων, στην απάντηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως το κόμμα δεν δέχεται υποδείξεις ούτε από «όψιμους ‘φιλομνημονιακούς’ που θέλουν να ξεχάσουν τις αντιμνημονιακές τους κορώνες, ούτε από γιαλαντζί ‘αντιμνημονιακούς’ που τρέμουν μη τυχόν και υπάρξει τριβή με την τρόικα!».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης