Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Προολυμπιακό τουρνουά: Το άστοχο σουτ του Γκρέιντζερ έστειλε την Τσεχία στα ημιτελικά! (video)

Προολυμπιακό τουρνουά: Το άστοχο σουτ του Γκρέιντζερ έστειλε την Τσεχία στα ημιτελικά! (video)
Aπό πρωταγωνιστής και ήρωας του αγώνα Ουρουγουάη-Τσεχία ο Τζέισον Γκρέιντζερ εξελίχθηκε στον μοιραίο παίκτη, καθώς το άστοχο τρίποντο 5" πριν το τέλος έδωσε την νίκη στους Ευρωπαίους (80-79) και την πρόκριση για τα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Καναδά.
Σχετικά Άρθρα

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο τελευταίος αγώνας της βραδιάς στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, με τους Τσέχους να επικρατούν στις λεπτομέρειες της «σκληροτράχηλης» Ουρουγουάη με 80-79 και να προκρίνονται στα ημιτελικά ως δεύτεροι του Β' Ομίλου, πίσω από την Τουρκία.

Η ομάδα του Ronen Ginzburg είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα στο ημίχρονο (45-37) με τους Τόμας Σατοράνσκι και Γιάκουμπ Σιρίνα να τραβούν το περισσότερο... κουπί των Τσέχων αλλά η Ουρουγουάη επανήλθε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Γκρέιντζερ και Φιτιπάλντο, όμως δεν προηγήθηκε ποτέ στον αγώνα μέχρι το τέλος. Oι Νοτιοαμερικάνοι μείωσαν μέχρι το 80-79 αλλά το σουτ του Γκρέιντζερ δεν είχε θετική κατάληξη για τους ίδιους. Ο γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου και ο Φιτιπάλντο σημείωσαν από 22 πόντους ο καθένας, ενώ πρώτος σκόρερ από την πλετρά των νικητών ήταν ο Σατοράνσκι με 19 πόντους, προσθέτονταςεπιπλέον 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Σημαντική η παρουσία και από τον Μπάλβιν σημειώνοντας double-double (12 πόντοι και 11 ριμπάουντ).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης