Νεκρή η 24χρονη ποδηλάτισσα της Νέας Ζηλανδίας, Ολίβια Ποντμορ, λίγες ώρες μετά την αινιγματική ανάρτησή της!

Νεκρή η 24χρονη ποδηλάτισσα της Νέας Ζηλανδίας, Ολίβια Ποντμορ, λίγες ώρες μετά την αινιγματική ανάρτησή της!

Ένα δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό πριν από μερικά λεπτά, με την ποδηλάτισσα της Νέας Ζηλανδίας, Ολίβια Ποντμορ, η οποία δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά σε αυτούς του Ρίο, πριν από μία πενταετία, να βρίσκεται νεκρή!

Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά η ποδηλάτισσα της Νέας Ζηλανδίας, Ολίβια Πόντμορ, σε ηλικία 24 ετών, με τα αίτια θανάτου να μην έχουν γίνει ως στιγμής γνωστά, και την ανάρτησή της στο Instagram, να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Θλίψη και σοκ, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο γεγονός, τόσο στην χώρα της, όσο και στον παγκόσμιο αθλητισμό, με την ίδια να επισημαίνει λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, τις δυσκολίες της διαχείρισης της μη επιλογής της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Το συναίσθημα της νίκης δεν συγκρίνεται με κανένα, αλλά αυτό που νιώθεις όταν χάνεις ή όταν δεν επιλέγεσαι, ή όταν είσαι τραυματισμένος, ή όταν δεν είναι συνυφασμένος με όσα επιτάσσει η κοινωνία, όπως τον γάμο, τη ιδιοκτησία ενός σπιτιού, την απόκτηση παιδιών, επίσης δεν συγκρίνεται.»

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης