Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΑΑΔΕ: Σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου Αττικής

ΑΑΔΕ: Σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου Αττικής
Η μεταφορά των  αρμοδιοτήτων των υπόλοιπων ΔΟΥ του νομού Αττικής στο ΚΕΦΟΚ Αττικής, θα ολοκληρωθεί στις 20/5
Συνεχίζεται η σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Αττικής, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Ειδικότερα, σήμερα, Δευτέρα 13/5, μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ: Α΄ Αθηνών, Δ΄ Αθηνών, ΦΑΕ Πειραιά, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Ψυχικού, Αιγάλεω, IB’ Αθηνών, ΙΖ’ Αθηνών και Ελευσίνας.
Επιπλέον, από σήμερα (13/5), οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:
-ψηφιακά, από το ΚΕΦΟΚ Αττικής, στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου”, μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή από το myAADEapp
-τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 7:30 έως 17:00.
Η μεταφορά των παραπάνω αρμοδιοτήτων των υπόλοιπων ΔΟΥ του νομού Αττικής στο ΚΕΦΟΚ Αττικής, θα ολοκληρωθεί στις 20/5/2024 με τη μεταφορά των ΔΟY: ΙΓ’ Αθηνών, Αγίων Αναργύρων, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Νέας Ιωνίας, Α΄ Πειραιά, Ε’ Πειραιά, Νίκαιας και Περιστερίου.
Ταυτόχρονα, ανακαθορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας του Κέντρου Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) και του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (KEBEIΣ) Θεσσαλονίκης ως εξής:

ααδε.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης