Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χατζηδάκης: Και στην ΑΑΔΕ το 1555 - Εφαρμογή στο κινητό με το φορολογικό ημερολόγιο

Χατζηδάκης: Και στην ΑΑΔΕ το 1555 - Εφαρμογή στο κινητό με το φορολογικό ημερολόγιο
Η ανάρτηση του Κ. Χατζηδάκη
Σχετικά Άρθρα
Τώρα και στην ΑΑΔΕ το 1555, ένα νέο, μεγάλο, σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φορολογουμένων, όπως αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκης.
«Τι είναι αυτό που ορισμένοι το βρίζουν, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν και βγάζουν άκρη;» διερωτάται ο κ. Χατζηδάκης σε βίντεό του μέσω του TikTok και απαντά «το 1555 του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ!.Τώρα το φέρνουμε και στην ΑΑΔΕ!».
«Ένα νέο, μεγάλο, σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φορολογουμένων» προσθέτει ο υπουργός και συνεχίζει :
«Και ακόμα:
– Μια νέα εφαρμογή στο κινητό, όπου ο κάθε πολίτης θα βλέπει το φορολογικό του ημερολόγιο και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
– Ετοιμάζεται νέα ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, πιο χρηστική για τους φορολογούμενους και για τους λογιστές.
– Επίσης, Chatbot που, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορεί να δίνει απαντήσεις σε μια σειρά από ζητήματα.
– Προχωρεί παραπέρα η προσυμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και η εν γένει αυτοματοποίηση της υποβολής τους.
– Και δημιουργούνται νέες, πρότυπες τοπικές υπηρεσίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Όσοι αμφιβάλλετε, περιμένετε σας παρακαλώ μερικούς μήνες!».
Μάλιστά, στο κλείσιμο του βίντεο ακούγεται ένας έντονος εξωτερικός θόρυβος με τον κ. Χατζηδάκη να σχολιάζει χαμογελώντας πως «δεν είναι διαδήλωση! Είναι κάποιος, εν πάση περιπτώσει, συμπολίτης μας που έχει πέσει θύμα της φορολογικής πολιτικής».

@kostis_hatzidakis Τι είναι αυτό που ορισμένοι το βρίζουν, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν και βγάζουν άκρη; Το 1555 του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ! Τώρα το φέρνουμε και στην ΑΑΔΕ! #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης