Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έρχεται από 13/12 το «Καλάθι των Χριστουγέννων», οι 8 κατηγορίες - Σκρέκας: Τα απαραίτητα προϊόντα σε χαμηλές τιμές

Έρχεται από 13/12  το «Καλάθι των Χριστουγέννων», οι 8 κατηγορίες - Σκρέκας: Τα απαραίτητα προϊόντα σε χαμηλές τιμές
"Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, ενώ φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες", ανέφερε ο Κ. Σκρέκας
Σε εφαρμογή σε τεθεί από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το «Καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.
Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.
Τα παραπάνω αποφάσισαν σήμερα, Δευτέρα 4/12, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ο οποίος παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον Γενικό Διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που έγινε σε διάστημα μιας εβδομάδας, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε να εφαρμοστεί, όπως και πέρυσι, το «Καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων και συγκεκριμένα:
-Αρνί
-Κατσίκι
-Γαλοπούλα
-Μελομακάρονα
-Κουραμπιέδες
-Τσουρέκι
-Βασιλόπιτα
-Σοκολάτα
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Σκρέκας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, ενώ φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης