Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επενδυτικές ευκαιρίες σε Παλλήνη και Ελληνικό

Επενδυτικές ευκαιρίες σε Παλλήνη και Ελληνικό
Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει επενδυτικά ακίνητα σε Παλλήνη και Ελληνικό

Σε σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η Παλλήνη Αττικής, όπου έχουν συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων από παραδοσιακά μικρά καταστήματα έως σύγχρονες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Κι αυτό συμβάλλει και η εγγύτητα της με το κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με την εύκολή πρόσβαση από την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο.
Την ίδια στιγμή, εκτός από τις επιχειρήσεις οι οποίες εδρεύουν στην περιοχή, υπάρχουν και πολλές ακόμη υπηρεσίες όπως ιδιωτικά σχολεία και αθλητικά κέντρα τα οποία αναβαθμίζουν το επίπεδο της περιοχής αυξάνοντας την επενδυτική της αξία και την αναγνωρισιμότητα της. Κατά συνέπεια, η Παλλήνη Αττικής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.
Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επενδυτικά ακίνητα στην περιοχή τα οποία παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ξεχωριστή ευκαιρία. Πρόκειται για ένα εμπορικό ακίνητο στον κόμβο της Αττικής οδού που αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια και ένα οικόπεδο έκτασης 36.107 τμ κατάλληλο για οικιστική χρήση.
Το πρώτο ακίνητο αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια, με χρήσεις υπεραγορά τα οποία εκτείνονται σε επιφάνεια 34.311 τ.μ. σε οικόπεδο 44.188 τ.μ. και τοποθετείται σε κομβικό σημείο της Παλλήνης, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ανθούσας και Ντραφίου με εύκολη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, στις τοπικές συγκοινωνίες και στην Αττική Οδό.
SK1.JPG
Ακίνητο 1
Do1_2.JPG
Ακίνητο 1

Το δεύτερο ακίνητο αφορά οικόπεδο 36.107,85 τ.μ
. με κτίσμα 10.629,82 τ.μ. που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Αθανάσιος. Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για οικιστική χρήση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.
3_176.JPG
Ακίνητο 2

Εξάλλου, σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περιοχή του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται διάφορες επιχειρήσεις όλων των κλάδων κυρίως επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Χάρη στη σημαντική επενδυτική κινητικότητα της ευρύτερης περιοχής λόγω της ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Λεωφόρος Βουλιαγμένης εξελίσσεται  ένα από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αττικής.
image003.jpg
Ακίνητο 3

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή καθιστούν τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων απαραίτητη. Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επαγγελματικά ακίνητα  τα οποία παρουσιάζουν στρατηγικά πλεονεκτήματα και υψηλή επενδυτική αξία.
Το πρώτο ακίνητο αφορά σύγχρονο εμπορικό κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη σε οικόπεδο 12.070τμ., πλήρως μισθωμένο σε εταιρείες υψηλού προφίλ.
VA2.JPG
Ακίνητο 3

5_92.JPG
Ακίνητο 3

Όσον αφορά το δεύτερο ακίνητο, πρόκειται για ένα Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης που αποτελείται από δύο κτήρια συνολικής έκτασης 11.700 τ.μ. σε οικόπεδο  7.200 τ.μ. Το πρώτο ακίνητο είναι ένα ακίνητο εισοδήματος με μακροχρόνιες ενοικιάσεις και το δεύτερο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία καθώς υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του σε έναν περιβαλλοντικά φιλικό και νέας γενιάς κτήριο προβολής.
VA3.JPG
Ακίνητο 4
sk3.JPG
Ακίνητο 4

Η ομάδα της doValue μέσω της πλατφόρμας προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης με περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης