Τελευταία Νέα
Οικονομία

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Στις 21/9 η καταβολή επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Στις 21/9 η καταβολή επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες
Καταβάλλονται τα επιδόματα αύριο σε  4.000 τρίτεκνες  και 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες
Αύριο, Πέμπτη 21/9, θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, συνταξιούχους ή ασφαλισμένες του e-ΕΦΚΑ(ΟΓΑ), οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ και πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.
Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες. Πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.
Υπενθυμίζεται ότι για το έτος 2023 η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται σε 2.800.000 ευρώ για 4.000 τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες και 1.000.000 ευρώ για 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.
«Στηρίζουμε έμπρακτα και είμαστε δίπλα στην μητέρα αγρότισσα που δουλεύει σκληρά κρατώντας ζωντανή την ελληνική περιφέρεια. Είναι αυτή που καινοτομεί και εξελίσσεται», δήλωσε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας , Σ. Ζαχαράκη.
«Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό της ουσιαστικά, για να συνεχίσει να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών κοινοτήτων τόσο στη χώρα μας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», πρόσθεσε η κα Ζαχαράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης