Τελευταία Νέα
Οικονομία

87η ΔΕΘ: Θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων, παρά την απουσία Μητοτάκη

87η ΔΕΘ: Θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων, παρά την απουσία Μητοτάκη
Λόγω των κινητοποιήσεων με δυσκολίες και διακοπές θα διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Σχετικά Άρθρα
Με δυσκολίες και διακοπές θα διεξάγεται η κυκλοφορία το απόγευμα του Σαββάτου 9/9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι προγραμματισμένες διάφορες συγκεντρώσεις και πορείες.
Παρά την αναβολή της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, οι πορείες και οι συγκεντρώσεις ενόψει της 87ης ΔΕΘ που ανοίγει στις 9/9 τις πύλες της θα πραγματοποιηθούν κανονικά
Συγκεκριμένα:
Στις 17:30, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς και συλλογικές συμβάσεις εργασίας στο Δημόσιο, μεταξύ άλλων. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.
Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο «για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια», στην πλατεία της ΧΑΝΘ. Μετά τη συγκέντρωση, οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν πορεία.
Επίσης στις 17:30, συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ, στη νότια πύλη της ΔΕΘ.
Στις 18:00 θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Καμάρας μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, καθώς και μέλη φοιτητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης.
Θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης