Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ανοίγει τις πύλες της η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, χωρίς επίσημη τελετή - Τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία

Ανοίγει τις πύλες της η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, χωρίς επίσημη τελετή - Τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία
H φετινή ΔΕΘ φιλοξενεί 1500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες και έχει 18 κρατικές συμμετοχές
Σχετικά Άρθρα
Με περίπου 1500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες, με 18 κρατικές συμμετοχές και με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), χωρίς όμως την επίσημη τελετή εγκαινίων, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ, η οποία ακυρώθηκε -όπως και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής- λόγω των δραματικών επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel.
Στην 87η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-17 Σεπτεμβρίου, οι εκθέτες καλύπτουν το σύνολο των εκθεσιακών εγκαταστάσεων και των χώρων εκδηλώσεων (συνολικά 33.000 τμ), ενώ μεταξύ των 18 επίσημων κρατικών συμμετοχών καταγράφονται και τρία σημαντικά «ντεμπούτα», αφού η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη και η Μολδαβία συμμετέχουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία της (η τιμώμενη Βουλγαρία είναι πάντως από τις πιο πιστές συμμετέχουσες, αφού έλαβε μέρος και στην πρώτη διοργάνωση της ΔΕΘ, το 1926).
Τις καθημερινές η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 ώς τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 ώς τις 22.00. Η γενική είσοδος είναι 8 ευρώ.
Παιδιά ώς τεσσάρων ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, ενώ οι επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως 10 ετών πληρώνουν 5 ευρώ. Η τιμή του οικογενειακού εισιτηρίου (τέσσερα άτομα) είναι 25 ευρώ, ενώ το ίδιο αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με την επίδειξη κάρτας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το πρόγραμμα συναυλιών της διοργάνωσης, τα «Music Events Live», που επρόκειτο να εγκαινιαστεί την Κυριακή στις 21.30, με τον Στέλιο Ρόκο και τους Oνιράμα. Οι επισκέπτες της ΔΕΘ-Helexpo AE θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μια συναυλία στο Τόξο της ΧΑΝΘ δωρεάν κάθε βράδυ, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 87ης ΔΕΘ, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συναυλιακού προγράμματος στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις παράλληλες εκδηλώσεις της ΔΕΘ και τυχόν αναβολές στον σύνδεσμο https:// thessalonikifair.gr/el/parallel-events-program

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης