Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κερδίστε και αυτή τη σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Κερδίστε και αυτή τη σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Με τη χρήση καρτών της Εθνικής και την απόκτηση σχολικών ειδών και όχι μόνο από επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος, σας εξασφαλίζει έως και 10% κέρδος σε go4more πόντους!
Χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των γονιών αλλά και των φοιτητών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, αποδεικνύεται το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας.
Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου, μετά τις ξένοιαστες διακοπές του καλοκαιριού, οδηγεί παιδιά, εφήβους και νέους στα καταστήματα πώλησης ειδών σχολείου και γραφείου για να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους και να ξεκινήσουν με όρεξη τη νέα περίοδο μάθησης.
Οι αγορές νέων σχολικών ειδών και η ανανέωση του γραφείου, προκειμένου η καθημερινότητα μαθητών και φοιτητών να γίνει περισσότερο ευχάριστη και δημιουργική, μπορούν πλέον να γίνουν απλά, εύκολα, αλλά και με σημαντικό οικονομικό όφελος, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.
 
Μειωμένο κόστος έως και 10%
 
Οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά ή το σπίτι μπορούν να γίνουν πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9.
Στο πλαίσιο αυτό, οι χρήστες του προγράμματος go4more της Τράπεζας μπορούν να εξασφαλίσουν όφελος 10% επί της αξίας των αγορών με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω στις παρακάτω επιχειρήσεις:

  • Παιχνιδάδικα Μουστάκας και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.moustakastoys.gr
  • Καταστήματα Hondos Center και το eshop hondoscenter.com
  • Καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο eshop.

Η διαδικασία

Ο κάτοχος χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας που δεν είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, μπορεί να εγγραφεί εδώ και να κερδίσει πόντους σε κάθε αγορά που πραγματοποιεί.
Τους πόντους που εξασφαλίζει μπορεί να τους εξαργυρώσει σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή ακόμη και καθόλου.
Συγκεκριμένα, το δίκτυο των συνεργαζόμενων εμπόρων – καταστημάτων με το πρόγραμμα go4more μπορείτε να τo δείτε εδώ.
Σε κάθε περίπτωση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το www.nbg.gr

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης