Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αλληλεγγύη - Παράδειγμα προς μίμηση: Affleck, Damon πληρώνουν μισθούς απεργών δημιουργών - Κορυφαίοι παρουσιαστές στηρίζουν τους απεργούς των εκπομπών τους

Αλληλεγγύη - Παράδειγμα προς μίμηση: Affleck, Damon πληρώνουν μισθούς απεργών δημιουργών - Κορυφαίοι παρουσιαστές στηρίζουν τους απεργούς των εκπομπών τους
Ben Affleck και Matt Damon προσφέρθηκαν να πληρώσουν όλους τους υπαλλήλους του "Jimmy Kimmel Live!" εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιών
Ο Jimmy Kimmel αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast "Strike Force Five" ότι οι φίλοι του Ben Affleck και Matt Damon έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.
Οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Stephen Colbert, Jimmy Kimmel, Seth Meyers, John Oliver και Jimmy Fallon ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο podcast του Spotify με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στο προσωπικό των εκπομπών τους λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ.
Έτσι ο Kimmel κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο "Jimmy Kimmel Live!".

Ben Affleck και ο "απαίσιος" Matt Damon επικοινώνησαν μαζί μου και προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες, μια εβδομάδα ο καθένας", σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή τους γιατί, "ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη".
Έκανε επίσης γνωστό ότι ο Ryan Reynolds προσφέρθηκε να δώσει στο προσωπικό της εκπομπής δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει και η οποία είναι και χορηγός του podcast.
Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι ήθελε να παραιτηθεί από την εκπομπή.
"Ήθελα να αποσυρθώ, περίπου, το διάστημα που ξεκίνησε η απεργία.
Και τώρα, συνειδητοποιώ, "Ω ναι, είναι ωραίο να δουλεύεις"".
Σύμφωνα με το "Τhe Hollywood Reporter", το podcast θα αποτελείται από 12 επεισόδια και οι πέντε οικοδεσπότες θα τα συντονίζουν εναλλάξ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης