Τελευταία Νέα
Οικονομία

Λευκάδα: Υψηλής ποιότητας τουρισμός αλλά… χωρίς νερό! – Καταγγελία Crystal Waters

Λευκάδα: Υψηλής ποιότητας τουρισμός αλλά… χωρίς νερό! – Καταγγελία Crystal Waters
Φαίνεται όμως ότι το να επενδύσει κάποιος στον τόπο του δεν είναι καλή επιλογή!
Σε ανακοίνωσή της μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες της Λευκάδας, το Crystal Waters στη Νικιάνα, επισημαίνει το πρόβλημα της έλλειψης νερού που δυσφημεί την επιχείρηση αλλά και τη χώρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Δήμαρχος είναι… άφαντος.

Η επιστολή

«Εδώ και χρόνια, ως εταιρεία, έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε στη Λευκάδα σε υψηλής ποιότητας τουριστικές εγκαταστάσεις.
Οδηγηθήκαμε σε αυτή μας την επιλογή αφενός μεν γιατί το νησί έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές που μπορούν μαζί με υψηλά παρεχόμενες υπηρεσίες να ενθουσιάσουν έναν επισκέπτη, αφετέρου δε γιατί αγαπάμε τον τόπο που γεννηθήκαμε και επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην ανέλιξή του.
Φαίνεται όμως ότι το να επενδύσει κάποιος στον τόπο του δεν είναι καλή επιλογή! Και εξηγούμαστε:
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την έλλειψη νερού σε αρκετές περιοχές. Αυτό όμως που βιώνουμε το φετινό καλοκαίρι ξεπερνά κάθε φαντασία.
Μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες της Λευκάδας, το Crystal Waters στη Νικιάνα, πρακτικά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες της.
Στις διαμαρτυρίες μας στον αρμόδιο αντιδήμαρχο εισπράττουμε γενικές και αόριστες απαντήσεις που φυσικά δεν λύνουν το πρόβλημα.
Υπάρχει όμως και κάτι χειρότερο.
Παρά τις προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε με τον κ. Δήμαρχο για να του εκθέσουμε και προσωπικά το πρόβλημα (το οποίο και βεβαίως γνωρίζει), αυτό καθίσταται αδύνατο, καθώς ουδέποτε απάντησε στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μας.

Και ερωτούμε: Είναι αντιμετώπιση αυτή; Έτσι συμπεριφερόμαστε σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα;

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς τη Δημοτική Αρχή ότι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας με κάθε νόμιμο μέσον και δεν θα επιτρέψουμε την όποια δυσφήμιση της εταιρείας μας εξαιτίας της ανικανότητας των τοπικών δημοτικών αρχόντων να διαχειριστούν με ορθολογικό τρόπο τους υδάτινους πόρους του νησιού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης