Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επιτομή του μοντέρνου στιλ η μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά

tags :
Επιτομή του μοντέρνου στιλ η μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά
Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, συνολικού εμβαδού 381,96 τ.μ.

Η Κηφισιά είναι ο απόλυτος προορισμός για όποιον επιθυμεί να απολαύσει τη φινέτσα και την ομορφιά που προσφέρει η Αθήνα.
Πρόκειται για μια περιοχή με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας κατά τους αιώνες.
Η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα στους ορεινούς όγκους Πεντέλης και Πάρνηθος, και είναι οικοδομημένη σε μια πευκόφυτη πεδιάδα.
Η Κηφισιά ενδείκνυται για ατέλειωτες οικογενειακές διαδρομές και αξέχαστες εκπαιδευτικές εμπειρίες, όπως στο αφιερωμένο στο περιβάλλον Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και το Κέντρο Γαία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, τη νεότερη, αυτόνομη πτέρυγα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
H Κηφισιά είναι ακόμα πιο όμορφη την άνοιξη, ενώ κάθε Μάιο πραγματοποιείται η εμβληματική ανθοκομική έκθεση. Μία έκταση 20 στρεμμάτων μετατρέπεται κάθε χρόνο σε έναν τεράστιο κήπο -πανδαισία, με χιλιάδες είδη φυτών και βοτάνων.
Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και υπαίθριες μαγειρικές συμπληρώνουν την αξέχαστη αυτή εμπειρία.
Κατά συνέπεια, λοιπόν, η Κηφισιά αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να επενδύσει στην αγορά ακινήτων ή να αγοράσει ένα ακίνητο ώστε να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κι όλες αυτές τις εναλλακτικές που ομορφαίνουν την καθημερινότητα.

Μοντέρνα μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά

Αυτή την περίοδο, επενδυτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μια μοντέρνα μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά.
Η μεζονέτα 381,96 τ.μ. βρίσκεται στην οδό Αίγλης 4 στη Νέα Κηφισιά.
Το ακίνητο είναι κτισμένο σε οικόπεδο 361,63 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία επίπεδα. Διαθέτει 4 κυρίως υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ξύλινα δάπεδα και δάπεδα με πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά, υδρομασάζ, αυτόνομη θέρμανση, σύστημα συναγερμού, ασανσέρ, αποθήκη στη σοφίτα, 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και ευρύχωρα μπαλκόνια.
2sosto.PNG
Το υπόγειο είναι 135,93 τ.μ. (76,87 τ.μ. κύριοι χώροι και 59,06 τ.μ. βοηθητικοί χώροι). Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, γκαράζ με δύο θέσεις στάθμευσης και μικρή αποθήκη.
Το ισόγειο είναι 129,35 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και WC.
3_65.jpg
Ο 1ος όροφος είναι 116,59 τ.μ. και αποτελείται από τρία κυρίως υπνοδωμάτια, τρία μπάνια (ένα με υδρομασάζ) και γραφείο.
Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα 680.000 ευρώ.
4_56.jpg

Ηγέτης στη διαχείριση ακινήτων

Αν βρήκατε το ακίνητο του ενδιαφέροντός σας, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 (9.00π.μ.-5.00μμ) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr
Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας
altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης