Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μarket Pass: Πότε θα καταβληθεί η διπλή δόση - Τέλη Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις

Μarket Pass: Πότε θα καταβληθεί η διπλή δόση - Τέλη Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις
Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλουν όσοι δεν το είχαν κάνει για διάφορους λόγους κατά τον πρώτο κύκλο του market pass
Σχετικά Άρθρα
Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να καταβληθεί η διπλή δόση του Μarket Pass, μέτρο που έχει παραταθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.
Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλουν όσοι δεν το είχαν κάνει για διάφορους λόγους κατά τον πρώτο κύκλο του market pass και μάλιστα, η πλατφόρμα πρόκειται να ανοίξει στα τέλη Αυγούστου.
Όσον αφορά τους παλαιούς δικαιούχους του market pass, δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση για να λάνουν την ενίσχυση είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό, είτε την ψηφιακή κάρτα, η οποία παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η Δεκεμβρίου 2023.
Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια παραμένουν αμετάβλητα, δηλαδή έως 16.000 ευρώ για τον άγαμο, έως 24.000 ευρώ για τον έγγαμο προσαυξημένο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το πρώτο, ενώ η αξία συνολικής ακίνητης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 250.000 ευρώ για άγαμο και τα 400.000 ευρώ για έγγαμο.
«Η παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως το τέλος Αυγούστου επεκτείνει και τη διαδικασία του Μarket Pass» δήλωσε στην ΕΡΤ ο οικονομικός σύμβουλος, Γ. Χατζησαλάτας, αναφέροντας ότι η διπλή δόση του επιδόματος θα καταβληθεί τον Σεπτέμβριο.
μεταξύ αλλων, σημείωσε ότι «υο κέρδος το οποίο μπορούμε να πάρουμε είναι από 17,6 ευρώ το μήνα έως 100 ευρώ μηνιαίως. Η διαδικασία ενεργοποίησης της ψηφιακής κάρτας παραμένει ίδια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης