Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το ΕΒΕΑ θα διοργανώσει εκδηλώσεις για την τόνωση του διμερούς εμπορίου με το Ιράν

Το ΕΒΕΑ θα διοργανώσει εκδηλώσεις για την τόνωση του διμερούς εμπορίου με το Ιράν
Η Πρόεδρος Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και τα μέλη του επιμελητηρίου είχαν συναντήσεις με με τον πρέσβη του Ιράν, Μαλέκ Χουσείν Γκιβζάντ και τον εμπορικό ακόλουθο του Ιράν, Εχσάν Μπακσαντέχ
Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την τόνωση του διμερούς εμπορικού με τον Ιράν σε τομείς όπως, τα μεταλλεύματα, ο τουρισμός, οι ΑΠΕ και τα τρόφιμα προετοιμάζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, και τα μέλη Δ.Σ. του επιμελητηρίου και υπεύθυνοι Εξωτερικού Εμπορίου του τμήματος του Ιράν, Ανδρέας Λεούσης και Φάνη Ματσόπουλου, καθώς και η διευθύντρια Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων του επιμελητηρίου, Ελένη Φώτη, με τον πρέσβη του Ιράν, Μαλέκ Χουσείν Γκιβζάντ και τον εμπορικό ακόλουθο του Ιράν, Εχσάν Μπακσαντέχ συζητήθηκαν οι τρόποι τόνωσης του διμερούς εμπορίου.
Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο υποδοχής αντιπροσωπείας από το Ιράν, ενώ προτάθηκε και η διοργάνωση διαδικτυακών ενημερωτικών εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση Ιρανών επιχειρηματιών σε τομείς όπως: βιομηχανία - μεταλλεύματα, τουρισμός, ΑΠΕ και τρόφιμα (συγκεκριμένα ελιές και αποξηραμένα φρούτα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης