Τελευταία Νέα
Οικονομία

Θεοχάρης: Η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες για μείωση φόρων - Επιτάχυνση διασύνδεσης POS με ταμειακές μηχανές

Θεοχάρης: Η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες για μείωση φόρων - Επιτάχυνση  διασύνδεσης POS με ταμειακές μηχανές
Προκύπτει περιθώριο για παρεμβάσεις από την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, σύμφωνα με τον Χ. Θεοχάρη
Σχετικά Άρθρα
Η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει όσα μέτρα έχει εξαγγείλει προεκλογικά για μείωση φόρων και επιβαρύνσεων σε πολίτες και επιχειρήσεις, τόνισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χ. Θεοχάρης.
Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξήγησε ότι προκύπτει περιθώριο για παρεμβάσεις από την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.
Όπως ανέφερε , «έως τώρα η οικονομία αποδίδει και πρέπει να συνεχίσουμε στο μονοπάτι αυτό», ενώ εστίασε στο κυνήγι της φοροδιαφυγής, έτσι ώστε να προκύψει μεγαλύτερος δημοσιονομικός χώρος για θετικά μέτρα.
Μάλιστα, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι θα υπάρξει επιτάχυνση στη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με POS, επιφυλασσόμενος να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, προσθέτοντας ότι λεπτομέρειες θα δοθούν στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης στην Βουλή.
Σχετικά με τις ρυθμίσεις οφειλών, σημείωσε πως «θα κάνουμε αξιολόγηση των ρυθμίσεων που έχουμε ως τώρα, για να δούμε που υπάρχει αποτυχία».
Ακόμη, για τους συνταξιούχους ανέφερε ότι υπάρχει ευχέρεια για να ληφθεί σειρά μέτρων για ενίσχυση των εισοδημάτων τους.

Στόχος η μονοψήφια ανεργία

Τέλος, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε τη μείωση της ανεργίας και ειδικά, των νέων, εξηγώντας ότι «στόχος μας είναι η μονοψήφια ανεργία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης