Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επίσκεψη Γεωργιάδη στην Βαρβάκειο – Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, με φόντο τη συμφωνία για την τιμή του μπακαλιάρου

Επίσκεψη Γεωργιάδη στην Βαρβάκειο – Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, με φόντο τη συμφωνία για την τιμή του μπακαλιάρου
Τι δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης από την Βαρβάκειο
Σχετικά Άρθρα
Επίσκεψη στην Βαρβάκειο – Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αθηνών της Βαρβακείου, Βασίλη Σίμο, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός περιηγήθηκε στους πάγκους και να συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές, προκειμένου να διαμορφώσει μια ασφαλή εικόνα για το που κυμαίνονται οι τιμές στον μπακαλιάρο, αλλά και στα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι της Σαρακοστής», μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις.
«Ήρθαμε σήμερα εδώ στη Βαρβάκειο για να δείτε με τα μάτια σας ότι κατόπιν της συμφωνίας του Υπουργείου Ανάπτυξης με την Κεντρική Βαρβάκειο Ιχθυαγορά Αθηνών μπορείτε να αγοράσετε για το παραδοσιακό τραπέζι της 25ης  Μαρτίου δυο διαφορετικές ποικιλίες μπακαλιάρου όχι του παστού, το τονίζω, αλλά του ξαρμυρισμένου μπακαλιάρου. Την ποιότητα Pollock στα 4,98 και την ποιότητα Cod στα 7,98», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Πρόσθεσε ότι «η συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Εμπορίου με την Κεντρική Βαρβάκειο Ιχθυαγορά πέραν του χαρακτήρα να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που έρχεται και ψωνίζει από εδώ – και είναι πολλές χιλιάδες και τους ευχαριστούμε–, έχει και το χαρακτήρα να στείλει σε όλη την ελληνική αγορά και σε όλη την επικράτεια ένα εύρος τιμής, όταν ξέρεις ότι στη Βαρβάκειο το βρίσκεις 5 ευρώ. Ο άνθρωπος που πιέζεται οικονομικά και το κριτήριο του είναι η τιμή, θα πάρει από εδώ, 1 ευρώ κάτω από πέρσι και άρα, γλιτώνει λεφτά».
georgiadi3.JPG
Από την πλευρά του, ο κ. Σίμος τόνισε ότι «αν θέλει κάποιος για να τηρήσει το έθιμο της 25ης Μαρτίου μια οικονομική και πολύ καλή επιλογή μπακαλιάρου, μπορεί να τα επιλέξει. Έχουμε για όλα τα βαλάντια».
Όπως ανέφερε, έχει ζήτηση και μάλιστα «και την Καθαρά Δευτέρα ο κόσμος τίμησε την αγορά γιατί το «Καλάθι» λειτούργησε. Ήταν οι πιο οικονομικές λύσεις που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή και ευχαριστούμε τον Υπουργό που μας στήριξε και ήταν άμεση η αντίδρασή του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης