Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στου Ρέντη ο Γεωργιάδης: Συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι τροφίμων για να μοιραστούν σε κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους

Στου Ρέντη ο Γεωργιάδης: Συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι τροφίμων για να μοιραστούν σε κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους
Στην αγορά του Ρέντη, όπου οι έμποροι έφτιαξαν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού», ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, στον Ρέντη, για να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία ορισμένων εμπόρων να δημιουργήσουν το δικό τους «Καλάθι του Νοικοκυριού», αλλά και για να παραλάβει περισσότερους από 40 τόνους τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν ενόψει των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, βρέθηκε το Σάββατο 17/12 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης.
«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
georgiadis2_1.JPG
Ο υπουργός Ανάπτυξης ευχαρίστησε τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, «διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών», όπως ανέφερε.
Ο ίδιος ευχαρίστησε επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί του σε αυτή την προσπάθεια «για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».
georgiadis3.JPG
Κάνει θραύση το «καλάθι του Άη Βασίλη»- Θα προστεθούν άλλοι 1.000 κωδικοί

«Όποιος αγοράζει από το «καλάθι του νοικοκυριού» κερδίζει λεφτά», τόνισε από την αγορά του Ρέντη , όπου οι έμποροι έφτιαξαν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης, ενώ δεν παρέλειψε κα αναφερθεί και σε αυτό που αφορά τα παιχνίδια, λέγοντας πως «το καλάθι του Άη Βασίλη κάνει θραύση».
renti.JPG
«Το καλάθι του Άη Βασίλη κάνει θραύση, οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες, θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», τόνισε μιλώντας στο mega ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο «καλάθι του νοικοκυριού», σημείωσε πως «θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του», ενώ για τα κρέατα είπε πως «έχω μιλήσει πολλές φορές με την ομοσπονδία για να φτιάξουμε καλάθι στα κρεοπωλεία» και δεν πραγματοποιήθηκε, καλώντας τους κρεοπώλες να το ξανασκεφτούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης