Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στην αγορά του Ρέντη ο Γεωργιάδης: Κερδίζει λεφτά όποιος αγοράζει από το «καλάθι του νοικοκυριού»

Στην αγορά του Ρέντη ο Γεωργιάδης: Κερδίζει λεφτά όποιος αγοράζει από το  «καλάθι του νοικοκυριού»
Την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στου Ρέντη, όπου οι έμποροι έφτιαξαν το δικό τους «καλάθι νοικοκυριού» , επισκέπτεται ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Όποιος αγοράζει από το «καλάθι του νοικοκυριού» κερδίζει λεφτά», τόνισε από την αγορά του Ρέντη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε κα αναφερθεί και σε αυτό που αφορά τα παιχνίδια, λέγοντας πως «το καλάθι του Άη Βασίλη κάνει θραύση».
Ο κ. Γεωργιάδης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, στον Ρέντη, όπου οι έμποροι έφτιαξαν το δικό τους «καλάθι νοικοκυριού» και θα παραλάβει σχεδόν 40 τόνους τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν ενόψει των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.
«Το καλάθι του Άη Βασίλη κάνει θραύση , οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες, θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», τόνισε μιλώντας στο mega ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο «καλάθι του νοικοκυριού», σημείωσε πως «θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του», ενώ για τα κρέατα είπε πως «έχω μιλήσει πολλές φορές με την ομοσπονδία για να φτιάξουμε καλάθι στα κρεοπωλεία» και δεν πραγματοποιήθηκε, καλώντας τους κρεοπώλες να το ξανασκεφτούν.
Για το μέτωπο του πληθωρισμού, σχολίασε ότι το μεγάλο αυτό πρόβλημα «δεν το λύνει ολόκληρος ο πλανήτης, σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα όμως είμαστε κάθε μέρα από πάνω».
Υπενθύμισε ότι στις 16/12 επιβλήθηκαν δεκάδες πρόστιμα και σε βενζινάδικα και σε σούπερ μάρκετ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης