Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στο Παρίσι ο Σταϊκούρας – Θα συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών και τον ΓΓ του ΟΟΣΑ

Στο Παρίσι ο Σταϊκούρας – Θα συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών και τον ΓΓ του ΟΟΣΑ
Θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα
O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στο Παρίσι, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Bruno Le Maire, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Mathias Cormann και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.
Επίσης θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας (12/12) με τον Cormann στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard.
Το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Le Maire.
Την Τρίτη (13/12) ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».
Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας Olivier Becht.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης